Hopp over navigasjon
    
Mobile site
n/a
Published:
Norwegian, Bokmål
Information:
319 s., ill. Overs.: Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Bendicta Stub- rud. Orig.tit.: The Cook''s Companion. ISBN 82-7384-475-7 Denne kokeboken er en moderne grunnkokebok som trinn for trinn gjennomgår kokekunstens metode, fra tilberednig av grønnsaker, kjøtt og fisk, til baking av brød og kaker. En kan lære å komponere supper og sauser fra grunnen av, det gis råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Av innholdet: kraft og supper, pateer og posteier, kjøtt og vilt, dressingerkaker og kjeks, egg, fugl, desserter, brød og gjærbakst, pasta, pizza m.m. Redaktør norsk utgave er Ellen C. Daatland. Fargeill. Format: 22x28,5 cm.
Item location:
q 641.5 D
Borrow       Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Mesterkokkens internasjonale ko
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty