Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
Utgjeve:
Bokmål
Opplysningar:
319 s., ill. Overs.: Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Bendicta Stub- rud. Orig.tit.: The Cook''s Companion. ISBN 82-7384-475-7 Denne kokeboken er en moderne grunnkokebok som trinn for trinn gjennomgår kokekunstens metode, fra tilberednig av grønnsaker, kjøtt og fisk, til baking av brød og kaker. En kan lære å komponere supper og sauser fra grunnen av, det gis råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Av innholdet: kraft og supper, pateer og posteier, kjøtt og vilt, dressingerkaker og kjeks, egg, fugl, desserter, brød og gjærbakst, pasta, pizza m.m. Redaktør norsk utgave er Ellen C. Daatland. Fargeill. Format: 22x28,5 cm.
Hylleplass:
q 641.5 D
Bestill       Hugs denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Mesterkokkens internasjonale ko
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom

Fra trefflista