Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 202 s.
Bokmål
Sjanger:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Den nye kokeboka fra de fire medlemmene i kokkegruppa The Flying Culinary Circus vil bli høstens begivenhet i det norske kokebokmarkedet. Historien om de fire matkameratene er allerede litt av et eventyr: En enkel cateringjobb i Central Park i New York for fire år siden, har blitt til et omreisende norsk kokkesirkus som koker for matkjennere og superkjendiser verden over. Nå tar de fire toppkokkene sin enkle og lekne innfallsvinkel til matlaging videre til kokeboksjangeren. Hvordan lage fantastisk mat uten krevende oppskrifter? I boka presenterer The Flying Culinary Circussine 5 favoritt-teknikker for hver av de viktigste områdene i matlagingen: Kjøtt, fisk, grønnsaker og saus. Gjennom enkle steg-for-steg presentasjoner lærer du deg å mestre kokkenes tilberedningsmetoder, slik at du kan lage all supermaten du ønsker helt uten forkunnskaper. I stedet for oppskrifter viser kokkene hvilke forskjellige råvarer som kan brukes, slik at du selv kan sette sammen dine egne favorittretter. Resultatet er en kokebok for alle dem som blir skremt av vanlige kokebøker - i et hendig format, og til en pris som gjør at alle kan kjøpe den. Easypeezy!

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om The Flying Culinary Circus
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom