Hopp over navigasjon
    
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
2004 . - Book . - 304 s.
Uten språklig innhold
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka:
Denne praktboken gir deg:
  • En innledning om hvordan du steller din wok, og om hvordan du får mest mulig ut av den.
  • Et eget kapittel som med lekre fotografier beskriver uvanlige ingredienser som brukes i asiatisk matlaging - tørrvarer, ferskvarer, nudler og ris.
  • Rikelig med kommentarer til ingredienser som brukes i oppskriftene og små mathistoriske kommentarer til utvalgte retter.
  • Detaljerte oppslag om stekt ris, smaksatt ris, yum cha og tilbehør til oppskriftene
  • En illustrert forklaring til hvordan woken best kan brukes til enhver tilberedningsmetode.

  • Always display this tab

    Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

    Always display this tab
    • Suggest this item to somebody: Den Store Wok-kokeboken
    • Share on Facebook
    • Show Facebook's Like button
    • Tweet
    • Vis QR-kode med lenke for mobil
    • Your suggestions
    • Display alternatives