Hopp over navigasjon
Rollag bibliotek
Hjemmeside
Søk
Mine Lån
Min profil
Kontakt oss
Kontaktdetaljer
Kontaktskjema
Forslagsskjema
Mer...
Avansert søk
Flere søkemetoder...
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Samsøk
Mobil-nettsider / webapp
Interesser
Huskeliste
Historikk
Mine stjernekast
Lukk meny
Lånernummer
PIN-kode
Vis
Glemt PIN?
Ny låner?
Forbli pålogget
Rollag bibliotek
Søkefelt
X
Avgrens
Medietyper
Bok
Film
CD
Lydbok
E-bok
Språkkurs
Søk bare etter
Tittel
Person
Emne
Beregnet på
Barn
Ungdom
Voksen
Vis kun ledige titler
Flere valg (År, Språk, m.fl)
Utgivelsesår
Fra
til
Språk
Velg språk
Albansk
Arabisk
Bokmål
Dansk
Engelsk
Farsi
Finsk
Flerspråklig
Fransk
Islandsk
Japansk
Kinesisk
Kvensk
Lulesamisk
Nederlandsk
Nordsamisk
Norrøn
Norsk
Nynorsk
Polsk
Portugisisk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Svensk
Tigrinja
Tysk
Ukrainsk
Uten språklig innhold
Må også inneholde:
Søk i flere bibliotek med samsøk.no
Nytt søk
Avansert søk
Andre søkemetoder
Avansert søk
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Samsøk
Søk med mobilen
Katalogpost
*00127604 *003NO OsBA *00520220917084723.0 *007ta *008221012s2021 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 $a9788248928287$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)13253318(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0618198 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *08204$a641.5636$qNO-OsBA$223/nor *090 $bq$c641.5$dHEL *1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$0(NO-TrBIB)90519538$4aut$811$81$_13524700 *24510$aHellstrøms grønne hemmeligheter$cEyvind Hellstrøm, Anita Rennan *264 1$aOslo$bKagge forlag$c[2021] *300 $a262 sider$billustrasjoner i farger$c27 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mKjønn$af$812 *386 $mKjønn$am$811 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81 *520 $aI denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aVegetarretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1116784$9nob$2bibbi$_13524800 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_13523600 *7001 $aRennan, Anita$d1980-$0(NO-TrBIB)1507642234297$4aut$81$812$_13524900 *8521 $kq$h641.5$iHEL *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c8eb9750-1b36-48b5-b9a9-383930556d3e/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c8eb9750-1b36-48b5-b9a9-383930556d3e/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_13524000 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_13524100 ^