Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Mesterkokkens internasjonale kokebok


Hylleplass
q 641.5 D
Forfatter
Tittel
Utgitt
Omfang
319 s.
Opplysninger2
Ordliste: s. 314 . - 319 s., ill. Overs.: Ellen C. Daatland, Bente-Lill Øygard og Bendicta Stub- rud. Orig.tit.: The Cook''s Companion. ISBN 82-7384-475-7 Denne kokeboken er en moderne grunnkokebok som trinn for trinn gjennomgår kokekunstens metode, fra tilberednig av grønnsaker, kjøtt og fisk, til baking av brød og kaker. En kan lære å komponere supper og sauser fra grunnen av, det gis råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Av innholdet: kraft og supper, pateer og posteier, kjøtt og vilt, dressingerkaker og kjeks, egg, fugl, desserter, brød og gjærbakst, pasta, pizza m.m. Redaktør norsk utgave er Ellen C. Daatland. Fargeill. Format: 22x28,5 cm.
OrgTittel
Emner
Dewey
ISBN
Tittelnr