Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
Utgjeve:
1993 . - Bok . - 128 s.
Norsk
Hylleplass:
q 641.59481 O
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Hva er egentlig den norske mattradisjonen, og hvordan har den utviklet seg fram til i dag? Ved siden av å være en kokebok er dette en bok der gode norske råvarer settes i sentrum. Her er egne kapitler om bl.a. kornet, seterdrift og meieri, kjøttproduksjon, jakt og vilt, vekster til gagn og glede, om hva skogen gir oss, og om matkultur og identitet.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Norsk mat gjennom tidene : trad
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom