Hopp over navigasjon
    
Mobile site
Cover photo
""
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
c2004 . - Book . - 304 s.
Uten språklig innhold
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka mi forordet:
I denne boken tar vi deg med på en reise langs det glitrende blå Middelhavets strender - og kulinariske ideer fra Hellas, Tyrkia, Italia, Frankrike, Spania, Nord-Afrika og Midtøsten blir presentert. Eksempler på forskjellige småretter fra hvert enkelt land er godbiter som nytes for seg eller som en del av et måltid - den greske meze, den italienske antipasto og de spanske tapas. Velsmakende oppskrifter fra de ulike landene gjenspeiler tilberedningsmetoder, matvaner og skikker. Mange av krydderne, urtene, grønnsakene og de andre ingrediensene er vanlige langs alle disse vakre strendene. Imidlertid har den begivenhetsrike historien og folkeslagenes interessante opprinnelse ført til at ingrediensene i de ulike rettene kombineres på et utall forskjellige måter. På vår reise gjenspeiles dette på en sjarmerende og velsmakende måte i rettene som du i denne boken kan hygge deg med å oppdage og tilberede til glede for deg selv og andre.
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Den Store middelhavsmat-kokebok
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty

From previous search