I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS.
I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen.