Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2004 . - Bok . - 304 s.
Uten språklig innhold
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:
Denne praktboken gir deg:
  • En innledning om hvordan du steller din wok, og om hvordan du får mest mulig ut av den.
  • Et eget kapittel som med lekre fotografier beskriver uvanlige ingredienser som brukes i asiatisk matlaging - tørrvarer, ferskvarer, nudler og ris.
  • Rikelig med kommentarer til ingredienser som brukes i oppskriftene og små mathistoriske kommentarer til utvalgte retter.
  • Detaljerte oppslag om stekt ris, smaksatt ris, yum cha og tilbehør til oppskriftene
  • En illustrert forklaring til hvordan woken best kan brukes til enhver tilberedningsmetode.

  • Vis alltid denne fanen

    Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

    Vis alltid denne fanen
    • Tips en venn om Den Store Wok-kokeboken
    • Del på Facebook
    • Vis Facebooks Liker-knapp
    • Del på Twitter
    • Vis QR-kode med lenke for mobil
    • Foreslå innkjøp
    • Annen visning