Forlaget skriver om denne boka:
RØYKING AV KJØTT OG FISK
er en faktabok som passer for alle - fra nybegynnere til erfarne røykere.
ALF ANDERSSON
tar opp alt - fra kjemi og teknikk, bakteriologi, forberedelser av kjøtt og fisk - til selve røykeprosessen og forskjellige røykemetoder. Forfatteren overlater ingenting til tilfeldighetene. Med denne boken for hånden har du den beste veiledningen du kan ønske deg.
BYGG DIN EGEN RØYKOVN
For den som vil bygge sin egen røykovn, er det et par kapitler med utførlig tekst og konstruktive illustrasjoner som beskriver hvordan man selv på en enkel måte kan bygge forskjellige typer røykovner. Som alltid er Alf Andersson grundig, pedagogisk og lett å forstå.
EN REKKE OPPSKRIFTER
på retter der røykte matvarer er hovedingrediens er illustrert med fargefoto av Bo Wahlèn. Oppskriftene er komponert og utprøvd av Alf Andersson og Christer Rønneholm, to "hjemmekokker" som ikke sparer på det gode her i livet! Smør og fløte mangler ikke, heller ikke forslag til passende drikke, ofte av det kaloririke slaget, man kan innta til de forskjellige rettene!