Hopp over navigasjon
    
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
"3.0
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
1995 . - Book . - 174 s.
Norwegian
Item location:
641.59 S
Borrow       Read e-book Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka:

Indisk mat er like variert som landet den kommer fra, med snødekte fjell i nord og brennende hete i sør. Denne boken inneholder kjente retter og retter som er eksotiske og ofte svært uvante, men fremfor alt appetittvekkende og spennende. Indisk mat kan tilberedes også på våre breddegrader. Boken tar for seg den særskilte tilberedningen, teknikken, smaksettingen og serveringen. Vi får dessuten en grundig orientering om de mange egenartede råvarene som brukes, og hvordan de skal anvendes.

Kushu Singh (født 1965) er fra Bihar, vest for Calcutta. Hun har universitetsutdanning fra Bombay. Hun har bodd i Norge i åtte år, og mange nordmenn har lært indisk matlaging på hennes kurs, som hun har basert på tradisjonelle så vel som egne retter. Kushu Singh er opptatt av matens kulturhistorie og rollen den spiller i det indiske samfunnet. Hun forteller interessant og levende om mange typer innflytelse, og boken formidler et sant vell av skikker og smaksretninger, tradisjoner og tabuer.

Indisk mat er derfor mye mer enn en tradisjonell kokebok. Den bidrar til å forklare sider ved indernes levesett, og den tar for seg samfunnsmessige forestillinger og regionale egenheter i en gammel matkulturs mangslungne og fascinerende verden.

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Indisk mat : kultur, karri og k
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives