Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
1993 . - Bok . - 128 s.
Norsk
Hylleplass:
q 641.59481 O
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Hva er egentlig den norske mattradisjonen, og hvordan har den utviklet seg fram til i dag? Ved siden av å være en kokebok er dette en bok der gode norske råvarer settes i sentrum. Her er egne kapitler om bl.a. kornet, seterdrift og meieri, kjøttproduksjon, jakt og vilt, vekster til gagn og glede, om hva skogen gir oss, og om matkultur og identitet.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk mat gjennom tidene : trad
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning