Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"3.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
1995 . - Bok . - 174 s.
Norsk
Hylleplass:
641.59 S
Bestill       Les e-bok Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Indisk mat er like variert som landet den kommer fra, med snødekte fjell i nord og brennende hete i sør. Denne boken inneholder kjente retter og retter som er eksotiske og ofte svært uvante, men fremfor alt appetittvekkende og spennende. Indisk mat kan tilberedes også på våre breddegrader. Boken tar for seg den særskilte tilberedningen, teknikken, smaksettingen og serveringen. Vi får dessuten en grundig orientering om de mange egenartede råvarene som brukes, og hvordan de skal anvendes.

Kushu Singh (født 1965) er fra Bihar, vest for Calcutta. Hun har universitetsutdanning fra Bombay. Hun har bodd i Norge i åtte år, og mange nordmenn har lært indisk matlaging på hennes kurs, som hun har basert på tradisjonelle så vel som egne retter. Kushu Singh er opptatt av matens kulturhistorie og rollen den spiller i det indiske samfunnet. Hun forteller interessant og levende om mange typer innflytelse, og boken formidler et sant vell av skikker og smaksretninger, tradisjoner og tabuer.

Indisk mat er derfor mye mer enn en tradisjonell kokebok. Den bidrar til å forklare sider ved indernes levesett, og den tar for seg samfunnsmessige forestillinger og regionale egenheter i en gammel matkulturs mangslungne og fascinerende verden.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Indisk mat : kultur, karri og k
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning